Valencia: Espiritualitat i alliberament.



02 i 03 de març de 2019 
COLLEGI DE JESÚS­MARIA, Gran Via Ferran El Catòlic, 37 València www.cristianismeimondavui.org

Benvolgudes i benvolguts, 

L’ésser humà necessita d’una espiritualitat. Aquesta, doncs,centrarà el tema del 31è Fòrum. Al llarg de tota la trobada parlarem, ens escoltarem, reflexionarem i intentarem respondre’ns a qüestions com ara què entenem per espiritualitat; espiritualitat i procés humanitzador i alliberador; espiritualitat i construcció de pau; espiritualitat de l’encontre i del seguiment... Opinem que, des de la perspectiva cristiana, conrear l’espiritualitat suposa introduir-se en el cor del Déu de Jesús i descobrir el seu pla alliberador que ens impulsa al compromís de transformació del món. Amb el convenciment que l’encontre resultarà profitós i encoratjador, vos preguem que feu arribar la convocatòria a les persones del vostre voltant. 
Una salutació ben cordial.
LA COORDINADORA

PROGRAMACIÓ DEL FÒRUM

Dissabte 2 de març
 
09:15 h. Recepció i acollida 
10:00 h. Pregària i presentació 
10:30 h. Primera Ponència i debat: Per una espiritualitat alliberadora Emma Martínez Ocaña, Llicenciada en Història i Teologia. Membre de l’Asociación de Teólogas Españolas 
12:00 h. Descans 
12:45 h. Panell d’espiritualitats: Espiritualitat Ignasiana Chema Segura SJ, director del Servei Jesuïta a Migrants Espiritualitat Foucauld Isabel Zacarés, de la Fraternitat Secular de Foucauld Espiritualitat de la Revisió de Vida (veure, jutjar i actuar) Olegario Castaño, militant de la JOC d’Alacant 
14:00 h. Dinar 
16:00 h. Testimonis: Rosa Ortí Mateu, religiosa Carmelita de la Caritat-Vedruna. Mila Leibar Urquia, activista social i del grup cristià de Sant Marcel·lí 
17:00 h. Descans 
17:30 h. Segona Ponència i debat: L’ésser humà i la necessitat d’espiritualitat Pablo d’Ors, escriptor, filòsof i teòleg. Conseller Pontifici per a la Cultura 
19:00 h. Pregària del vespre 

Diumenge 3 de març

9:30 h. Pregària 
9:50 h. Tercera ponència i debat: Espiritualitat i seguiment de Jesús Toni Català, professor de Teologia en Barcelona i en el Centre Arrupe de València 
11:15 h. Descans 
11:45 h. Diàleg amb Emma Martínez Ocaña, Pablo d’Ors, i Toni Català 
13:15 h. Eucaristia 
14:15 h. Dinar

INSCRIPCIONS:

A través d’Internet: Omplint el formulari que trobareu en la pàgina web: www.cristianismeimondavui.org 

Directament: En les taules d’acreditació durant la celebració del Fòrum.

Dinars: Si teniu previst quedar-vos a dinar, procureu fer-ne la reserva amb antelació (podeu fer-ho a través del formulari d’inscripció en la pàgina web). 

FORMES DE PAGAMENT I APORTACIONS:

Per transferència bancària: A Caixa Popular: Compte: ES36 3159 0013 94 2323140125

En efectiu: A l’hora d’acreditar-vos en el Fòrum. (PER FAVOR NO ENVIEU GIR POSTAL. NO SE’N PODRÀ FER CÀRREC LA COORDINADORA). 

SECRETARIA: Apartat de correus 13 - 46470 CATARROJA

www.cristianismeimondavui.org

email: forum@cristianismeimondavui.org

Twitter: @forumcrist 

Pàgina oficial al Facebook 

Canal al Youtube

El Fòrum 31è podeu comentar-lo a les xarxes amb l’etiqueta: #31forum

AVISOS!

Tothom podrà emprar en el Fòrum qualsevol de les dues llengües oficials al nostre país. 

Si penseu que el Fòrum és una bona notícia, escampeu-la. Animeu a participar-hi les vostres amistats, persones conegudes i familiars. 

Que ningú no deixe d’inscriure’s per problemes econòmics, sobretot la gent jove i/o aturada. Que cadascú aporte el que puga i Déu proveirà! 

Si penses assistir al Fòrum i tens alguna necessitat especial d’adaptació, avisa’ns amb temps per mirar de solucionar-la.

Us recordem l’obligatorietat d’inscriure’s per a assistir. Donat el gran cost econòmic que suposa cada edició del Fòrum, la Coordinadora recomana i convida a les persones, l’economia de les quals els ho permeta, que col·laboren amb generositat en la INSCRIPCIÓ D’AJUT.

Ompliu tota la informació demanada en la Butlleta d’inscripció i en els altres documents, a efectes estadístics. – Amb la finalitat de poder recollir ordenadament la carpeta dels materials de treball, procureu arribar mitja hora abans del començament de la jornada. 

Hi haurà servei de guarderia.

Mitjans de transport: Autobusos de l’EMT, línies 5, 60, 62, 63, 64, 67, 70, 72, 73, 79, 80, 92, 93. Metro, línies 1, 2, 3, 5, i 9, estació Àngel Guimerà.